Surfen in Oostende

De zon op je gezicht, vrienden naast je in het water, de wind door je haren terwijl je ligt te dobberen op de zee. En dan komt die set golven eraan. Peddelen, peddelen, peddelen tot die golf je lichtjes optilt. Le moment suprême; je duwt je op, staat recht en trotseert je eerste golf. Een gevoel dat je nooit meer vergeet. Instant verslaafd.

Beginnen die surfbeentjes al te kriebelen? Tussen 10 en 16 jaar? Wat jonger of ouder kan ook, zolang je maar goed kan zwemmen! Schrijf je in voor je eerste surfinitiatie en leer golven temmen als geen ander. Voor slechts 5 euro word je in no time de nieuwe Kelly Slater. Op het strand legt een fotograaf al je stunts vast. Hou er rekening mee: de plaatsjes zijn schaars en je kan je maar 1 keer inschrijven.

Opgelet: alle surfsessies zijn reeds volzet

Watersportclubs in Oostende

Ostend Sailing werd als V.Z.W. opgericht in 1987 met als doel op een actieve manier de watersport en de pleziervaart, meer in het bijzonder het catamaranzeilen, te bevorderen.

Sinds 1996 beschikt The Outsider Coast over een heel uitgebreid gamma outdoor groepsactiviteiten aan de Belgische Kust en in de Westhoek. Speciale bedrijventeambuildings, schoolsportdagen, voor verenigingen of vrijgezellen,... voor elke groep vindt u een geschikte activiteit !

Surfclub Inside Outside is één van de enigste clubs in België die zowel een locatie heeft aan een plas als aan de zee.

In Surfclub Oostende "Outside" staat het beachlife centraal. Hier vind je de echte Belgische surfer terug: golfsurfen, giteboarden of SUP'en. Alles is hier mogelijk!

In 1969 stichtten enkele Snipe en 470 zeilers aan de Kalkaert, tussen Oostende en Middelkerke, de eerste Oostendse zeilclub specifiek voor kleinzeilerij. Na enkele jaren op de kleine Kalkaert werd uitgekeken naar een betere locatie en verhuisde de vereniging naar de 80 hectare grote Spuikom.